KERETA MEWAH BERWARNA EMAS BERLEGAR DI KOTA LONDON DIKENAL PASTI, RUPA-RUPANYA???!!

Jalan-jalan di London meracau dengan spekulasi mengenai identiti misteri pemilik beberapa supercars bersalut emas dianggarkan bernilai lebih $ 1,000,000. Kereta-kereta telah dikesan memandu melalui bandar London, gemuruh enjin mereka, dan menarik perhatian yang besar di hampir setiap lampu merah.’

Three gold cars from Saudi Arabia (back-front) a 6×6 Mercedes G 63, Rolls-Royce Phantom Coupe and Lamborghini Aventador have received parking tickets on Cadogan Place in Knightsbridge, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Wednesday March 30, 2016. See PA story TRANSPORT Knightsbridge. Photo credit should read: Stefan Rousseau/PA Wire

Spekulasi awal yang menyebut bahawa pemilik kereta tersebut mungkin seorang putera Arab. Ternyata spekulasi tersebut adalah salah kerana selepas mengesan identiti pemilik dan mendapati beliau sendiri dilahirkan dan dibesarkan di Kuala Lumpur.Alex Choon adalah sebahagian daripada gelombang baru jutawan buatan sendiri industri Pilihan Perduaan.

Armada Alex kereta sukan bersalut emas termasuk Mercedes AMG GT dianggarkan bernilai lebih daripada $ 400,000, Bentley GT3 $ 300,000, Rolls Royce Phantom Coupe $ 600,000 dan Lamborghini Aventador bernilai $ 350,000. Lamborghini yang sama juga telah dikesan dan dilihat baru-baru ini dipandu disekitar Bandaraya Kuala Lumpur, membawa nombor plat yang sama dengan Lamborghini Spotted yang dipandu semasa berada di London. Gambar Alex Choon telah diambil di Kuala Lumpur semasa memandu kereta mewah tersebut dan kemudiannya dipadankan dengan nombor plat yang sama yang sentiasa merayau disekitar London.

Sehingga hari ini, tidak ada banyak yang mengetahui tentang gelombang jutawan baru. Kebanyakan mereka membuat berjuta-juta sambil bekerja dari rumah, semua berkongsi rahsia untuk kekayaan kepada kumpulan jemputan sahaja chat peribadi dan forum. Mereka memelihara diri mereka dari perhatian dan diselenggarakan dengan profil rendah yang sebanyak mungkin, dan cuba untuk menyimpan rahsia mereka menjadi kaya terutamanya pada khalayak umum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *